Praktijk Padmapani
Spirtuele Hulpverlening
06-42080457 
Breda

 
De nieuwe website van Padmapani vind je onder deze link


Voeding
Na verschillende keren bij de huisarts te hebben aangeklopt werd er door middel van een echo geconstateerd dat ik galstenen had. In het verleden heeft een kennis van mij al eens verteld over haar positieve ervaringen met de lever-en galreiniging van Dr. Morritz. Vanuit de overtuiging dat mijn lichaam de stenen zelf kan verwijderen ben ik de lever-en galreinigingen gaan doen. Dit alleen bleek niet voldoende en het ging eigenlijk alleen maar slechter met mij. Ik kon eigenlijk geen eten en drinken meer verdragen en had continue pijn welke ik probeerde te onderdrukken met sterke pijnstillers. Ik at vegetarisch en zo min mogelijk vet, want dat is het advies wat je eigenlijk overall tegenkomt. Ondertussen had ik wel verschrikkelijke zin in vettigheid en vlees! Ik wist dat de oplossing zat in het eten van vetten en vlees, maar kon dat nergens op staven en mijn lichaam werkte ook al zo tegen…. Totdat ik terecht kwam op het forum van Weston A. Price. Niet alleen stonden daar ervaringen over de lever-en galreinigingen, er was vooral herkenning over het nodig hebben van vetten en vlees.


Ik had zoveel vertrouwen in de voedingsprincipes van Weston Price dat ik, na me een week ingelezen te hebben, al mijn keukenkastjes leeg heb gehaald, de koelkast leeg heb gehaald en ben in 1 keer volledig overgestapt op de natuurlijke voeding, biologisch, lokaal gehaald, maar vooral: Helende voeding! Het resultaat was adembenemend. Binnen een week kon ik weer ‘s nachts slapen in plaats van 2-3 uur slapen, koliekaanval, medicatie, weer 2-3 uur slapen. En voordat ik het wist was ik ook overdag pijnvrij en tegenwoordig heb ik eigenlijk totaal last meer van galstenen, tenzij ik verkeerde dingen eet. Ik voel mij energieker, zit beter in mijn vel en ben me meer bewust geworden van wat ik zelf kan doen in deze processen.

Tot op heden doe ik nog steeds lever-en galreinigingen, omdat ik iedere keer nog resultaat heb. Hierdoor heb ik een dijk van een ervaring opgebouwd wat betreft deze zuiveringen en ook dankzij de verhalen van andere mensen die hun ervaringen gedeeld hebben.

Voor mij persoonlijk ligt er een combinatie tussen goede voeding en spirituele ontwikkeling/gezondheid. Goede voeding houdt je met je beide voeten op de grond en helpt je te groeien tot grote hoogte. Goede voeding komt tot stand met de natuurlijke krachten van Pachamama en in respect met haar. Het helpt de lokale economie te groeien en de boeren op een goede manier te laten boeren. Ik rij daarom minimaal 2 keer per week een rondje “boerderijen” om dagelijkse portie rauwe melk en andere voeding te kopen.

Bij Padmapani zal je dan ook geen koekje bij de koffie krijgen, want beiden zijn gewoonweg niet in huis. Biologische kruidenthee staat echter altijd klaar en wil je dat ik met je mee kijk naar jouw mogelijkheden om volgens de principes van Weston Price te gaan eten of wil je ondersteuning bij de uitvoering van de lever-en galreiniging van Morritz, neem dan contact met mij op. Ik help je graag deze stappen te zetten.

Hier kan je het boek van Morritz lezen, de ongelooflijke lever & galblaaszuivering.

 
Welkom

Incasjamanisme

Munay Ki

Nusta Karpay 
Chaka
Inca Healingen
Hoochaworkshop
Despacho ceremonie
Spiritual Response Therapy
Waarom SRT

Werkwijze SRT


Voeding


Disclaimer

Agenda

Tarieven

Contact

 

Logo Padmapani