De humor van Pacha Mama, een geschenk uit de hemel

Half januari 2014 ben ik naar een despacho-ceremonie geweest van een vriendin van mij. Het was een hele fijne avond, waarin we met 10 mensen een mooi geschenk voor Pachamama en Spirit hebben gemaakt. Net zoals je op feestjes in het “echte” leven niet alleen je wensen bespreekt, laat je ook tijdens de ceremonie ook los wat je niet meer hebben wilt, wat niet meer nodig is en Pachamama neemt dit dankbaar aan.
Ik had me voorgenomen weer open te gaan staan voor een relatie met een man en dit heb ik dan ook in de despacho ingebracht.
Q'ari en PadmapaniHeel politiek correct vraag ik om een relatie met een man, een relatie die compleet in overeenstemming is voor mijn hoogste goed. En, zoals ons dat geleerd is, verbindt er vooral geen personen aan. Geef het universum de mogelijkheid het beste voor jou te manifesteren.
Zoals een “goede leerling” betaamt laat ik vervolgens alles los (oftewel, ik vergeet het compleet!) en een aantal dagen later biedt een andere vriendin mij een pup aan. Een pup van 5 maanden die eind december het nest zou verlaten, maar toch niet werd opgehaald. Misschien iets voor mij? O, en ook niet onbelangrijk, zijn naam is Q’ari. Misschien leuk om te weten wat die naam betekend, want ik begrijp de taal van de Qero’s niet. Q’ari betekend MAN.

Hoezo heeft Pachamama een groot gevoel voor humor? Ik gelukkig ook en lig helemaal in een deuk hierom. Hoezo, je krijgt niet precies wat je vraagt? Echt wel!!!! Ondertussen zijn Q’ari en ik “een setje” naar mijn volle tevredenheid. En ik denk ook de zijne!

Geef een reactie