Maak je eigen Moeder Aarde Orakelset!

Vertoef een hele dag in de energie van Moeder Aarde en zet deze om in een jouw persoonlijke en unieke Moeder Aarde Orakelset.

Wil jij:

 • Je eigen Moeder Aarde Orakelset maken?
 • Leren werken met je eigen set?
 • Niet meer wachten totdat het vrijdag/zondag is voordat je een boodschap krijgt van Moeder Aarde?
 • Een Moeder Aarde kaartlegging doen op het moment dat het jou uitkomt?
 • Een heerlijke verwendag in en met de energie van Moeder Aarde?

JA?

Kom dan op 28 februari je eigen unieke en persoonlijke Moeder Aarde Orakel maken!

Wat krijg je deze dag?

 • Unieke Moeder Aarde meditatie
 • Verbinding met Moeder Aarde
 • Een gezellige en ontspannen dag
 • Overheerlijke lunch
 • Je gaat werken met Encausic Art
 • Je maakt je eigen, unieke en persoonlijke Moeder Aarde Orakelset
 • Persoonlijke aandacht en begeleiding, want je bent met hooguit 3 andere dames aanwezig
 • De boodschappen zijn al geschreven, jij maakt de unieke Moeder Aarde tekeningen en daarmee de orakelset compleet
Ja, ik ben erbij!woensdag 28 februari

Deze dag staat in het teken van de Moeder Aarde Orakelkaarten. Je gaat namelijk eigen set maken!

We beginnen deze dag met jouw eigen persoonlijke Moeder Aarde Orakelkaart door mij gemaakt en een meditatie. Deze meditatie is afgestemd op jou en deze dag en wordt speciaal voor jou opgenomen op audio, zodat je deze meditatie vaker kunt doen.

In de ochtend leer je werken met encaustic art. En na een overheerlijke lunch leer je werken vanuit de energie van Moeder Aarde. En dan… tijd om je eigen Moeder Aarde Orakelset te gaan maken. En ik kan je vertellen, dit wordt 1 groot feest  

Je gaat naar huis met je eigen set Moeder Aarde Orakelkaarten.

Veel gestelde vragen:

Wat voor ervaring heb je nodig voor deze dag?

Je hebt geen ervaring nodig om deel te nemen aan deze dag en met je eigen Moeder Aarde Orakelset naar huis te gaan. Ik neem je mee in iedere stap en geef je de verbinding met Moeder Aarde.

Wat is de prijs?

De prijs van deze dag is 247 euro en de dag duurt van 10.00 tot 16.30 uur. De hele dag wordt een feestje waarin we omringd worden door de energie van Moeder Aarde en bereid je voor om je te laten verwennen.

Hoe groot is de groep?

Om iedereen echt persoonlijke aandacht en verbinding te kunnen geven zijn er maximaal 2 andere dames aanwezig. Mijn hond Q'ari zal op zijn manier ook aanwezig zijn bij deze dag.

 

Mag ik ook alleen komen?

Ja dat mag, neem hiervoor contact met mij op en we plannen samen een dag. De kosten voor een individuele dag zijn 447 euro.

Ik heb helemaal geen ervaring met Encaustic art, is dat erg?

Nee, want deze dag leer je hoe je kaarten kan maken met encaustic art. Als je met je handen een klein strijkijzer kan vasthouden, dan ben je in staat om de Moeder Aarde Orakelkaartenset te maken.  Geloof me, iedereen kan het!

Maar ik ben helemaal niet creatief!

Doordat je werkt vanuit afstemming en ik je een techniek leer waarbij je de uitkomst niet kan sturen hoef je helemaal niet creatief te zijn. Hoe minder je nadenkt, hoe mooier je afbeeldingen gaan worden. Hoe meer je je overgeeft aan wat mag ontstaan, hoe krachtiger je werk zal zijn.

 

Ja, ik ben erbij!woensdag 28 februari

Wie is Alexandra

Na ruim 19 jaar op Walcheren te hebben gewoond woon ik nu ruim 20 jaar in Breda. Een echte zachte G zal ik nooit krijgen, maar ik voel me meer dan thuis in het Brabantse Land!

Na mijn HBO-studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening ben ik door middel van cursussen en opleidingen altijd bezig geweest me te ontwikkelen op professioneel vlak. Waar ik eerst me vooral heb gericht op mijn professionele ontwikkeling, mijn persoonlijke en spirituele ontwikkeling vroeg toch echt serieus aandacht nadat ik was afgestudeerd.

Ik hoorde de roep van Moeder Aarde in de boeken die ik las, de wandelingen in het bos en ben op zoek gegaan naar een Wicca-coven. Na mijn eerste jaartraining werd het me duidelijk dat ik hier niet op zijn plek zat. Ik volgde een andere roep, die van de energetische healingen en kwam uiteindelijk uit bij de Zielszuiveringen. Ik voelde me erg thuis in het spirituele healing en zielswerk, maar miste toch een stuk gronding, de verbondenheid met de Aarde.

Ik kwam via de Munay Ki in aanraking met de Q’eros die de leringen van de Inca doorgeven. En dat was een thuiskomen! Thuiskomen bij Moeder Aarde en thuiskomen bij mezelf. Na verschillende trainingen bij de Q’eros ben ik in contact gekomen met 2 bijzondere dames. De ene is Suzanne Lie, een amerikaanse vrouw die de Acturians channeld. De Acturians en onze galactische familie ondersteunen ons in het werken met Moeder Aarde. De andere dame is Silvia Calisaya, een Aymara medicijnvrouw uit Peru die ons de kennis en aloude wijsheid van haar volk brengt.

Hemel en Aarde verbonden, het aardse en het hemelse in de Hollandse klei. Ik wil je uitnodigen om net als ik de verbinding met Moeder Aarde te versterken, te verstevigen en met je beide voeten in de grond te gaan of blijven staan. De natuur om ons heen heeft ons zoveel te vertellen, zoveel te bieden!

Ja, ik ben erbij!woensdag 28 februari