De krokussen laten hun kopjes en kleuren zien, op sommige plekken staan de narcissen in bloei. En ondertussen wordt er druk gespeculeerd over hoeveel medailles we winnen op de Olympische Winterspelen EN of er dit weekend geschaatst kan worden op NATUURIJS!

De lucht zit vol met beloftes, vol inspiratie en toch iedere morgen nog een klein laagje ijs op de auto. Voor mij betekend dat ik iedere morgen voor vertrek iets eerder de deur uit moet gaan, zodat ik kan krabben en veilig de weg op kan. Dus niet gelijk van start, maar een rustige start aan het begin van de dag.

Net als de sneeuwklokjes wil ik graag naar buiten treden, mezelf laten zien. En dan vooral de manier waarop ik in contact ben met Moeder Aarde. En dan ook de twijfel, is dit het moment of nog even wachten. Is de tijd rijp of nog niet?

Vandaag ben ik als de eerste voorjaarsbloemen. Ik steek mijn kopje en groene blaadjes uit en wordt wil heel graag met de inspiratiekaartjes van Moeder Aarde met je delen!
Inspirerende teksten van Moeder Aarde gecombineerd met natuurfoto’s. Vanaf morgen wekelijks te vinden op de pagina van Padmapani op Facebook en vanaf vandaag kan je ze ook in je mailbox ontvangen!

Begin je dag met een Moeder Aarde inspiratiekaart in je mailbox. 7 ochtenden, 7 inspiratiekaartjes. Een heerlijk begin van je dag!

Klik hier om je aan te melden voor 7 dagen verbinding met Moeder Aarde door 7 inspirerende kaartjes.

Geef een reactie