De herfst is begonnen!

Gisteren voelde ik het echt, het is herfst! Er zit een frisse kou in de lucht waarvan je gewoon weet, die vertrekt voorlopig niet meer. De zomer is echt voorbij, de herfst is in volle gang en de winter, de winter die komt er aan.

Zeker in combinatie met de wintertijd. Het is in 1 keer vroeg donker! Waar ik in de zomer regelmatig met de hond een lange avondwandeling maak, is het nu echt weer aanpassen. Vooral overdag met de hond op stap, zodat we allebei onze beweging krijgen.

Tijdens de opleiding wandelcoaching leer ik volop nieuwe dingen die ik graag met je wil delen in een wandelcoachtraject. Maar ook gedurende de wekelijkse wandelingen die ik vanaf november 2017 organiseer.

Iedere dinsdag met een kleine groep op stap in het mooie Mastbos. Een wandeling van ongeveer een uur, waarin we starten met de 5 stappen naar bewust wandelen. Eventueel nog een leuke andere oefening om je meer en meer bewust te maken van je omgeving.

Na de wandeling lekker warm worden in de Kogelvanger met een kop thee/koffie en wat lekkers erbij. Op deze manier wordt wandelen een traktatie voor lichaam en geest!

Je bent van harte welkom om mee te wandelen. De kosten hiervoor zijn 11 euro, inclusief de traktatie in de Kogelvanger en begeleiding in bewust wandelen. Wandel je in 2017 voor de eerste keer mee? Gebruik dan de code WANDELMEE en ontvang 50% korting. Je betaald dan maar €5,50 voor je eerste wandeling.

Om ervoor te zorgen dat iedereen die mee wil lopen ook mee kan lopen moet je je wel even van te voren aanmelden. Anders vertrekken we misschien zonder jou en dat is niet de bedoeling.

 

Geef een reactie