De herfst is vaak een periode van loslaten en een periode van oogsten.

Wat ik op dit moment met veel vertrouwen en liefde loslaat is het vangnet van een uitkering. Na maandelijks steeds meer van mijn WW-uitkering “ingeleverd” te hebben ben ik nu op het geweldige punt aangekomen niet langer gebruik te hoeven maken van de uitkering. Hoe “toevallig” dat dit punt precies samenvalt met de einddatum van de WW-uitkering.

Ik mag gaan oogsten waarvoor ik me de afgelopen jaren heb ingezet en vooral niet vergeten te genieten van mijn bloeiende praktijk die mij in alles voorziet wat ik nodig heb.

Er is nog iets wat ik wat ik bewust ga loslaten. Jullie (de mensen die me volgen op Facebook) hebben met me mee gewandeld op weg naar een uniek en persoonlijk Moeder Aarde Orakelset! Tot op heden heb ik nog steeds niet een vorm gevonden waarmee ik de was kan beschermen. Of het is een manier die echt uren in beslag neemt waarmee de kosten van de set over de 200 euro gaat komen. En laten we reëel zijn, zo bijzonder is de set nu ook weer niet 😉

Voor nu stop ik met de praktische ontwikkeling van de Moeder Aarde Orakelset. Ik heb de tijd nodig om andere dingen vorm te geven. Dit betekend zeker niet het einde van de Moeder Aarde kaarten. Juist doordat ik de set nu loslaat komt er weer ruimte voor het maken van kaarten. Allemaal heel erg bedankt voor jullie hulp! En als de kaartenset weer uit de koelkast komt, dan breng ik jullie zeer zeker op de hoogte!


Iedere vrijdag zal ik kaarten blijven plaatsen en ik verwacht ook weer regelmatig kaarten en boodschappen in het moment te gaan maken. Daar komt weer ruimte en tijd voor!

Mijn weg van hulpverlening en Moeder Aarde

Na de Mavo ben ik naar het MDGO gegaan en vervolgens in Breda gaan studeren aan het HBO. Van de Mavo naar Activiteitenbegeleiding naar Sociaal Pedagogische Hulpverlening. Bijna 20 jaar werk ik nu als reguliere hulpverlener met zeer verschillende mensen, met erg veel plezier!
En toch miste ik iets in mijn leven. Na vele omzwervingen, persoonlijke ontwikkelingen en bewustwordingen heb ik mijn plekje gevonden. Op mijn unieke manier in persoonlijke contact met Moeder Aarde, de natuur om ons heen.

De tijd is aangebroken om dit samen te voegen! Professionele hulpverlening in combinatie met de natuur. Om dit op een goede manier samen te voegen heb ik de opleiding Wandelcoaching gedaan. Het is tijd om ook hiermee mee naar buiten te treden!

Wil je een gratis kennismakingsgesprek? Neem dan contact met mij op via info@padmapani.nl. Dan bekijken we de mogelijkheden. Binnenkort is er meer informatie terug te vinden op de website!

Iedere dinsdag wandelen we in een groepje van maximaal 10 personen in het Mastbos. Voor meer informatie klik je hier.

Wil je alvast beginnen met wandelen? De eerste stappen zetten naar bewust wandelen? Of je nu 5 minuten de tijd hebt of een uur, bewust wandelen kan altijd en overal!


Download hier gratis het ebook 5 stappen naar bewust wandelen.

Wat ben jij op dit moment aan het oogsten en loslaten?

Geef een reactie